Handlekurv


Handlekurven er tom

0,-

Oppstart i Trenchtown

Vi startet med strikk i et rom vi leide av Miss Pope i Trenchtown,Grenville. Jeg dro 3 strikkemaskiner med meg fra Oslo i 1987, måtte skaffe arbeidsplasser for å få oppholdstillatelse på Grenada- for der ville jeg bli. Vi startet opp med Vintress,Rita, Sylvia,Cinema og meg- solgte på det lokale markedet i Grenville hver lørdag. Det gikk mest i hatter, babyvester, dametopper.. Garn importerte vi fra England- vi hadde ikke data på den tiden så det gikk i brev og telefon- tok noen år før vi fant det garnet vi var fornøyd med. Wendy hadde flyttet inn hos meg og kom ofte og møtte oss på jobben, før vi klatret bakkene opp til Harford village. her er Vintress, Wendy, Rita og jeg akkurat ferdig for dagen og klar for alle bakkene opp til bygda.

Tilbake